5 гірших попутників

5 гірших попутників

Усі ми коли-небудь їдемо великою(чи не дуже) компанією, парою або самостійно куди-небудь відпочивати. Як не дивно, багатьом людям найбільше подобається саме сама поїздка, а не кінцевий пункт призначення. Це пояснюється досить просто: ти рухаєшся, за склом нестримно проносяться цікаві або не дуже місця, можна зупинитися в якій-небудь жральне по дорозі і з'їсти гидоту, а в колонках грає хороша музика, що тільки збільшує приємні враження від поїздки.

Але є люди, з якими будь-яка поїздка перетворюється на хрень. Ти напевно дізнаєшся в цих людях якого-небудь свого знайомого. Відразу скажемо, що уникати їх украй важко.


1. Люди з украй паскудним шлунком

О, чувак, ці хлопці стануть справжньою занозою в дупі як в далекій поїздці на автобусі з незнайомими людьми, так і в поїздці з компанією. Ти ніколи не дізнаєшся, у кого з твоїх друзів є проблеми із заколисуванням, поки не спробуєш відправитися з ними в дорогу. Вони теж цього не дізнаються, і твоя поїздка перетвориться на пекло і пристойно розтягнеться в часі, особливо, якщо ніхто з вас не захопить який-небудь препарат проти заколисування. Потурбуйся про це і не соромся пропонувати пігулки іншим людям — заощадиш свій час.

2. Параноїки і боягузи

В даному випадку розмова піде про поїздку з друзями. Так от, ніколи не бери з собою параноїка. Припустимо, ви з компанією заблукали, звернули не туди, вже темно і страшно, а що робити, толком не ясно: чи то на нічліг зупинятися де-небудь, чи то спробувати виїхати на дорогу. А кругом темно, ліс або незнайоме селище, люди якісь стремні хитаються і дивляться у вікна машини недружньо. І тут ще ця худобина починає тобі нерви тіпати тим, що згадує всякі ужастики, історії про маніяків і банди грабіжників, які нападали на водіїв і жорстоко вбивали їх. Так от, не потрібно брати з собою параноїка, адже шанс того, що ти спокійно вирулиш на федеральну трасу або знайдеш нічліг, прагнутиме до нуля.

3. Люди з маленькими сечовими міхурами або хворими з бруньками

Те ж, що і в першому пункті. Ці хлопці зіпсують тобі увесь настрій, щопівгодини переконуючи водія зупинитися біля дерева. Але це ще нічого, гірше за цих хлопців є тільки довбані естети, які не можуть ссать у відкритому полі, а їм обов'язково потрібний туалет з підігріванням. Якщо враховувати те, що в Росії Макдональдси далеке не скрізь, це додаткова заноза в дупі. Якщо ви їдете в поїздку з друзями, однозначно — не брати!

4. Жирні

Зараз пішла досить неприємна мода захищати огрядних людей, мовляв, глибоко в душі вони ніжні і прекрасні, і треба залишатися собою. Люди, у яких пристойні проблеми з вагою, завдають такими, що оточують особливо багато неприємностей, коли вони в одній машині(або навіть в автобусі) з твоєю компанією. Ці хлопці через проблеми з кишечником генерують неприємні запахи усіх мастей : піт, сірководень і інші гидоти. Задишка — теж постійний супутник цих людей, а ще їм постійно жарко. Так що якщо ти хочеш проїхатися без проблем, наш тобі рада: залиш цих хлопців будинку, вони, може, і хороші чуваки, але не коштує. Залиш їм наші ради.


5. Що скаржаться

Ось ці хлопці цілком заслуговують бути на першому місці у будь-якій компанійській поїздці. Гірше них і правда немає нікого, вони справжня квінтесенція заноз в дупі. Ці чуваки постійно залучають до себе увагу, ниють і чіпляються. Ці хлопці нитимуть, що питна вода занадто тепла, що кондиціонер працює занадто хріновий, що бутеры твої несмачні, що офіціант в придорожньому кафе якийсь мудак, а молоко в каві неправильної фірми. І дівчат хороших немає. Цей бро перетворить твій відпочинок на справжнє пекло, краще, їй-богу, узяти з собою дюжину жирних боягузів з проблемними шлунками і сечовими міхурами, чим одного такого дурня. Залиш його удома і замкни гарненько, щоб він помер від голоду! Ух!


Надрукувати